Teisipäev, veebruar 19, 2019
 

Vallo Kikas üks võiduloo autoritest

KAIRIT LEIBOLD/ERR
Laupäeva õhtul selgus Tallinnas Saku Suurhallis tänavune konkursi Eesti Laul 2019 võitja.
Victor Crone “Storm” pääses kolme superfinalisti sekka napilt, tänu rahvahääletusel saadud punktidele. Superfinaalist aga saatis rahvas Tel Avivis toimuvale Euro­visiooni lauluvõistlusele just Crone. Laulu “Storm” autorid on Stig Rästa, Vallo Kikas, Victor Crone ja Fred Krieger. Loo üks autoritest, hiidlane Vallo Kikas on kaasa löönud näiteks Eesti Laul 2016 võidulaulu “Play” loomisel, mida esitas Rootsis toimunud Eurovisioonil Jüri Pootsmann. Samuti on ta produtsendina olnud juures 2015. aastal Eestit esindanud “Goodbye To Yesterday” sünnil, mida esitasid Austrias Elina Born ja Stig Rästa.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411