Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Vallavalitsuses alustas uus töötaja

erakogu
Eile alustas Hiiumaa valla spordi- ja terviseedenduse spetsialistina tööd Martina Martinson. Martinson töötas üle kümne aasta Tallinna kahes suuremas spordi-ja tennisekeskuses. “Sain seal suurepärase kogemustepagasi nii spordi­töö organiseerimise poolelt kui ka koostööst harrastus- ja tippsportlastega, nende treenerite ja spordijuhtidega,” ütleb Martinson valla kodu­lehel.
Hiiumaal soovib ta kõige­pealt tutvuda ja arutada koostegemise mõtteid Hiiumaa spordivaldkonda vedavate isikutega. Samuti on vaja kaardistada väikeste ja suurte hiidlaste võimalused ja vajadused. Selleks on tal kavas koondada Hiiumaa spordi­info koondamisega ühele platvormile, et tervislikud valikud oleksid lihtsasti kättesaadavad igaühele.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411