Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Vallavalitsuses alustas uus töötaja

erakogu
Eile alustas Hiiumaa valla spordi- ja terviseedenduse spetsialistina tööd Martina Martinson. Martinson töötas üle kümne aasta Tallinna kahes suuremas spordi-ja tennisekeskuses. “Sain seal suurepärase kogemustepagasi nii spordi­töö organiseerimise poolelt kui ka koostööst harrastus- ja tippsportlastega, nende treenerite ja spordijuhtidega,” ütleb Martinson valla kodu­lehel.
Hiiumaal soovib ta kõige­pealt tutvuda ja arutada koostegemise mõtteid Hiiumaa spordivaldkonda vedavate isikutega. Samuti on vaja kaardistada väikeste ja suurte hiidlaste võimalused ja vajadused. Selleks on tal kavas koondada Hiiumaa spordi­info koondamisega ühele platvormile, et tervislikud valikud oleksid lihtsasti kättesaadavad igaühele.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411