Reede, veebruar 22, 2019
 

Vabariigi 101. aastapäeva puhul heisatakse Eesti lipud

Pühapäeval, 24. veebruaril on vabariigi aastapäeva puhul Eestis lipupäev. Eesti lipp heisatakse kõikidele elu-, äri- ja büroohoonetele. Lipud heisatakse hiljemalt kell kaheksa hommikul ja langetatakse päikeseloojangul.
101. aastat tagasi, 24. veebruaril 1918 kuulutati välja sõltumatu ja demokraatlik Eesti Vabariik.
Pärgade panek Poisi juures
Eesti Vabariigi 101. aastapäeval, 24. veebruaril kl 11 on Kaitseliidu, Naiskodukaitse ja Kaitseliidu noorteorganisatsioonide pidulik rivistus teises maailmasõjas hukkunud hiidlaste mälestusmärgi ehk Poisi juures. Mälestusmärgi jalamile asetatakse pärjad. “Kõik on oodatud pärgade panekul osalema,” kutsub Kaitseliidu Hiiumaa malevkonna pealik Mart Reino.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411