Reede, veebruar 22, 2019
 

Torm murdis puu kooli käsitöömajale

Gustav Eduard Jaanus
Kolmapäevane torm murdis Lauka kooli vanima, 1900. aastal valminud ja avatud koolimaja, praeguse käsitöömaja kõrvalt sajaaastase kase. Puu kukkus maja taha, töökoja tolmuimuri peale, kuid esmapilgul kahjud väga suured ei ole. Lauka kooli õpetaja Aave Kark ütles, et kuna hoone on kindlustatud, on puu veel senises asukohas, sest direktor Märt Rannast ajab asju kindlustusega. Õpetaja Krista Rannast, kes Lauka kooli ajalugu põhjalikult uurinud, olevat öelnud, et vana koolimaja juures kasvavad kased on sinna istutatud kuskil 1910. aasta paiku ja tõenäoliselt hakkab nende eluiga nüüd otsa saama.

 

Sildid: , ,

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Mihkel on õige ..

    Kask ei pidanudki 101 a. vastu (enne läks kooli).

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411