Teisipäev, veebruar 19, 2019
 

Tädi Aili küpsetas vahvleid tervele lasteaiale

Kärolyn Kivistik | Hiiu Leht
Aili Kibuspuu küpsetas 115 lasteaia­lapsele sõbrapäevaks kolm jäätisevannitäit vahvleid.
Reedel tähistasid Hiiu valla lasteaia lapsed sõbrapäeva. Ennelõunal oli pidu lasteaia kõige pisematel koos Võluriplikaga, keda kehastas Diana Männamaa. Õhtupoole pidasid pidu vanemate rühmade lapsed, kellele korraldati laste lemmik, disko.
Tänavuse sõbrapäeva tegi lastele eriti toredaks tädi Aili ehk Aili Kibuspuu, kes küpsetas kõigile lasteaia lastele vahvleid ja kinkis neile šokolaadimedalid. Lapsed said vahvlitest suu magusaks sõbrapäeva peol, kus imemaitsvad vahvlid kadusid hetkega.
Hiiu valla lasteaia juhataja Tiina Hinno sõnul on tädi Aili lasteaia väga suur sõber ja see polnud tal esimene kord midagi lastele kinkida. “Meil on väga hea meel, et tädi Aili olemas on,” ütles Hinno.
Aili Kibuspuu koos oma õe Ester Tammega on lasteaiale toonud nii pehmet mööblit, mänguasju, kangaid kui palju muudki. Hinno rääkis, et näiteks kangastega saavad nad kaunistada lasteaia saali ja luua seal erinevateks sündmusteks vastava meeleolu. “Laste jaoks on siis alati vau! efekt ja teistsugune tunne saali tulles,” rääkis ta.
Hiiu valla lasteaia pere on tädi Ailile väga tänulik, et ta neid ikka meeles peab. Reedel peetud sõbrapäeva peol tehtud laste pildi plaanib Hinno ära raamida, varustada pühendusega ja kinkida tädi Ailile.
Hiiu valla lasteaed pole ainus, keda tädi Aili meeles peab. Väga palju on neid, kes temalt lihavõtteks korvikese või emadepäevaks kingituse saanud. Lisaks on ta väga kaua jaganud tasuta abivahendeid. Kõik, kes teda tunnevad, ütlevad, et tädi Aili seab alati abivajajad endast ettepoole.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411