Reede, veebruar 1, 2019
 

Selveri ostjad annetasid laste heaks 2900 eurot

Sigrid Leigri | Hiiu Leht
Teisipäeval andsid Hiiumaa Selveri juhataja Krista Metsand ja kauba kategooriajuht Mare Lutter-Kaar Hiiumaa haiglale üle heategevuskampaania “Koos on kergem” käigus kogutud 2900 eurot.
Annetuse võttis vastu haigla juhatuse liige Tõnis Siir, kes tänas annetuse eest ja ütles, et kogutud annetusega saadab  haigla oma töötajad imikute elustamise kursusele.
Eelmisel aastal soetas Hiiumaa haigla “Koos on kergem” toetusraha eest patsientidele voodipesu ja inhalaatoreid.
Selveri poolt on annetusega kaasas nimelt väike kitsendus, annetusega saab rahastada väikelaste raviks vajalike asjade või teenuste soetamist. “Me muidugi oleme ainult õnnelikud, kui haiglal õnnestub leida midagi, millest on kõigile haigetele kasu, kuid meie sihtgrupiks on siiski väikelapsed,” ütles Krista Metsand.
Selle aasta annetus oli 400 eurot väiksem, kui kahel eelneval aastal. Metsand oletas, et põhjus võis olla see, et Hiiumaale jõudis SelveEkspress ehk iseteeninduskassa. “Muidu on ju inimene järjekorras ja tal on aega ka annetuse eesmärgil see väike šokolaad või limonaad valida,” selgitas Metsand. Samuti on langenud sularaha annetamise osakaal ja Metsand möönis, et aina enam koguneb annetus­summa tänu koostööpartnerite pakutavatele toodetele: “Mesi­käpa, Tartu Milli, Luxuse või Sensodyne’i toodete ostuga toetas iga inimene haiglaid.”
1. jaanuaril lõppes Selveri 16. heategevuskampaania “Koos on kergem”, mille käigus kogusid kõik Selverid poolteist kuud raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Ostjad said iga poeskäiguga haiglaid toetada šokolaade ja koostööpartnerite tooteid ostes ning münte annetuskasti jättes. Kogu­summa, mis seekord üle Eesti kokku saadi, oli ligi 114 000 eurot.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411