Reede, veebruar 8, 2019
 

Saarte vägilased šokolaadis

repro
2016. aastal tõi magusavabrik Kalev turule Saaremaa vägilasele pühendatud šokolaadi Suur Tõll. Hiiu Lehe päringule, kas kunagi on kavas tootmisse anda ka Hiiumaa vägilasele Leigrile pühendatud šokolaad, vastati toona, et pole plaanis. Just äsja Leigri šokolaad siiski valmis sai.
Kui Suure Tõllu tumeda šokolaadi sees on terved metspähklid, siis Leigri šokolaadis terved mandlid. Suure Tõllu šokolaadi oranžil ja pruunil ümbrispaberil kujutatakse legendi, mille kohaselt Tõll päästis tormi kätte jäänud kalurid. Leigri šokolaadi rohelisel ümbrispaberil aga on kujutatud kangelastegu, kus Leiger kuusemalakaga hundid Hiiu saarelt minema peksab.
Magusavabriku tootevalikus leidub ka Suure Tõllu kaasa Pireti šokolaad, jääb veel oodata, millal ka Leigri kaasa Tiiu omanimelise šokolaadi saab.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411