Teisipäev, veebruar 26, 2019
 

PPA jagas ametikõrgendust ja tänu

PPA
Vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel tunnustas politsei- ja piirivalveamet tublisid töötajaid. Ranna­paargus toimunud pidulikul aktusel andis Kärdla politseijaoskonna juht Moonika Raudsepp üle politsei teenistusristid pikaajalise teenistuse eest, siseministeeriumi tänukirjad ja ülendatud politseiametnike teenistusastme tunnused.
Ametikõrgendust sai kuus piirivalvurit ja kuus politseinikku. Patrullpolitseinik Alvar Nurk ülendati vaneminspektoriks, vanempiirivalvur Gennadi Kotsur vanemkomissariks, piirkonnapolitseinik Helle-Triin Nisumaa üleminspektoriks, vanempiirivalvur Jaanus Paat vanemkomissariks, patrullpolitseinik Kaido Rand vanemkomissariks, patrullpolitseinik Kristi Heilman üleminspektoriks, piirivalvur Marek Meri vanemkomissariks, patrullpolitseinik Martin Põder üleminspektoriks, patrullpolitseinik Paula Ruben üleminspektoriks, vanempiirivalvur Priido Rand vanemkomissariks, piirivalvur Tõnis Saarnak komissariks ja vanempiirivalvur Tõnis Teidla vanemkomissariks.
Siseministeeriumi tänukirja pälvis patrullpolitseinik Tenno Lauri.
Politsei teenistusristiga 20aastase teenistuse eest tunnustati vanempiirivalvur Gennadi Kotsurit, piirivalvur Aivar Tärki ja piirivalvur Tõnis Saarnakit.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411