Reede, veebruar 22, 2019
 

Päästeamet tunnustas Hiiumaa valda

erakogu
Siseminister Katri Raik ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu andsid teisipäeval aastapäevaüritusel üle päästeteenistuse aumärgid ameti teenistujatele ja koostööpartneritele. Tänukirjaga tunnustas päästeamet ühtteist kohalikku omavalitsust, “mis seisnud oma elanike kodude tuleohutuks muutmise eest rohkem kui neilt oodati”.
Need omavalitsused, mille hulgas ka Hiiumaa vald, osalevad projektis “500 kodu tuleohutuks”, lisasid projekti ka omapoolse rahalise panuse ja on kõik kokkulepitud kodud valmis saanud. Projekti ja valla toetusega uuendati eelmisel aastal kuue Hiiumaa pere kodude elektri- ja küttesüsteeme.
Päästeteenistuse tänukirja käisid Sillamäel vastu võtmas Hiiumaa vallavanem Reili Rand ja Hiiumaa päästepiirkonna juht Hannes Aasma.
Päästeteenistuse aumärkidega tunnustati kokku
125 inimest.
HARDA ROOSNA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411