Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Noori esindab Valting

erakogu
Neljapäeval peetud Kärdla osavallakogu noorte esindaja valimistel osutus valituks Robin Valting. Valting asub osavallakogu liikmena tööle pärast seda, kui volikogu kinnitab oma järgmisel istungil osavallakogu uue koosseisu. Samal koosolekul valiti ka noorte esindaja asendusliige, kelleks sai Einar Ilves. Valimised toimusid Hiiumaa gümnaasiumis, kandidaate oli kolm ja valijaid 24.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411