Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Noored jää­purjetajad tõid Poolast kolm MMtiitlit

Poolas Siemianowka järvel lõppenud jääpurjetamise Ice Optimisti klassi MMil krooniti poiste maailmameistriks Pärnu jaht­klubi treenerite kasvandik Andrias Sepp, teatab Eesti jääpurjetamise liit oma kodulehel.
Teist hooaega sõitev Sepp lõpetas kaks sõitu esimesena, kolm kolmandana ja ühe sõidu viiendana. Peale halvima tulemuse mahaarvamist pälvis 13aastane Sepp maailmameistritiitlit.
Üldarvestuses sai teise koha ja tüdrukute konkurentsis krooniti maailmameistriks Lisbeth Taggu, kes lõpetas neli sõitu teisena ning sai kaks korda neljanda ja korra seitsmenda koha. Kahe eestlase järel tuli kolmandaks poolakas Mateusz Gigielewicz.
Georg Paomees lõpetas tiitlivõistluse neljandal kohal, Pert Salundi oli viies, Artur Ader seitsmes, Karel Ratnik kaheksas, Henri Lember 14., Romi Safin 18., Emma Mia Kaar 25. ja meie Jorgen Kuivonen oli 27.
DN-klassis oma kolmanda juunioride maailmameistritiitli võtnud 19aastane Rasmus Maalinn kogus seitsmest sõidust kolm esimest, kolm teist ja ühe kolmanda koha. Üldarvestuses teise koha ja neidude meistrikulla teeninud poolatar kaotas pärnakale kaheksa kohapunktiga ja kolmandaks tuli Venemaa sportlane. Eesti sportlastest sai Daniel Rüütel viienda, Melvin Aasav kuuenda, Joosep Laus 13., Anvar Sepp 36. ja Karl Ader 37. koha.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411