Reede, veebruar 15, 2019
 

Linkovi võidupäev liigatennises

Georg Linkov
Veebruari teisel nädala­vahetusel oli Tallinki Tennise­keskuses Hiiumaa tenniseklubi liikmetest SEB liigatennise üksikmängu turniiridel võistlustules kolm meest ja kolm naist. Parima soorituse tegi 10. veebruaril Kristi Linkov, võites neljanda liiga turniiri.
Viie konkurendiga mängides loovutas viienda kuni kaheksanda paigutuse saanud Kristi Linkov neist vaid kahele üldse viis geimi. Seejuures poolfinaalis mängis ta Mari-Ann Rebase (5.–8. asetus) ja finaalis ka Noora Olssoni (3.–4.asetus) üle 6:0.
Hiljutine teine ja nüüdne esikoht neljandas liigas viitab selgelt, et Kristi võiks nüüd rohkem kolmanda liiga poole tüürida.
Tabelisse loositud 31 harrastaja seas olid ka esimest korda sarja lülitunud Kristel Mutt ja Moonika Teras. Mõlemad said võitudega teise ringi, kuid kaheksa hulka neid veel ei lastud. Kristel, kelle avamängu tulemus oli 7:6 (5), oli Mari-Ann Rebasega mängides võidust matšpalli kaugusel, kuid seis 7:5 viis järgmisesse ringi vastase. Moonika rivaaliks pärast 6:0 mängu oli Riina Bachmann (3.–4. asetus) ja seegi tasavägine heitlus viis numbritega 7:6 (5) edasi vastase. Egas muud, kui järgmisel korral uuesti!
Nädalapäevad varem, 2. veebruaril tegi Kristi Linkov kaasa SEB naiste kolmanda liiga turniiril, kuhu registreerus 42 osalejat, sealhulgas ka Marina Väljas ja kolmanda paigutuse saanud Maarika Matt. Kristil õnnestus võita esimene vastane 8:4, kuid edasi veerandfinaali ta ei pääsenud. Kristi 8:4 üle mänginud Helen Kelder jäi pidama esikaheksas. Marina ja Maarika pidid kohe avamängus vastu võtma kaotuse 6:8, kusjuures Marina vastane Kirsi Jundas jõudis nelja hulka ja Maarika alistanud Marit Meeksa veerandfinaali. Lohutusringides, mida aja- ja väljakute nappusel lõpuni ei mängitud, jõudis Marina 16 ja Maarika kaheksa hulka. Selle turniiri võitis
Heidi Doronin.

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411