Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Leiger on kahe aastaga teinud kolm tiiru ümber maakera­

repro
repro
TS Laevad avaldas oma sotsiaalmeedia lehel graafilised esitlused, milles kirjas kui mitu tiiru ümber maakera on teinud parvlaevad Leiger, Tõll ja Piret ning kui palju sõidukeid ja kui palju veokeid on need vedanud. Millegi­pärast ei olnud pildil parvlaeva Tiiu. Ettevõtte esindaja Sirle Arro põhjendas Hiiu Lehele, et parvlaev Leiger valiti, kuna see on kõige kauem sõitnud ja selle vahemaa väljatoomine oli kõige kõnekam. Parvlaev Tiiu teeb talvel vähem reise ja seetõttu on selle laeva läbitud vahemaa lühem, võrdudes kaks või pisut enam korda ümber maakera tehtud tiiruga. Arro ütles, et Leigri pildiga koos välja toodud Hiiumaa liini statistikas on siiski kirjas nii Tiiu kui Leigri veetud reisijad ja autod.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411