Teisipäev, veebruar 12, 2019
 

Emmaste elanikud uuenenud kauplusega rahul

Aive Kokla
Kolmapäeval avati pidulikult kiirremondi läbinud Emmaste kauplus.
Kuna pood oli mõned päevad olnud suletud, oli uue ilme saanud poe ukse taha kogunenud mitukümmend klienti, kes põnevusega ootasid kaupluseruumidesse pääsemist.
Uudishimu oli igati põhjendatud, sest varasemad kolm päeva oli nii kogu kaupluse kollektiiv kui mitmed abilised Coop Hiiumaa kontorist töötanud varahommikust hilisõhtuni, et teha pisemaid remonditöid, paigaldada uhiuued energiasäästlikud külmikud ning tõsta ümber peaaegu kogu kaupluse sisustus ja kaubad.
Hiiumaa tarbijate ühistu juhataja Kaja Antons andis klientidele ülevaate tehtud muudatustest ning tänas muutused ellu viinud meeskonda. Tänusõnu ütlesid kaupluse naiskonnale ja ühistu juhtidele nii ühistu volinikud, osavalla esindajad kui ka kliendid. Peale tervitussõnu sai iga klient tükikese Hiiumaa Köök ja Pagar kondiitrite valmistatud tordist.
Kolmapäeval Emmaste poodi külastanud Ronni sõnul on uuenenud kauplus ilus ja ruumi tundub ka rohkem. “Midagi negatiivset küll öelda ei oska, pigem olen õnnelik, et Emmastes ikka pood alles,” tõdes ta.
Samuti poe avamisel viibinud Maive kinnitas, et ka talle tundub uus pood avaram. “Ka kaubavalik on laienenud,” oli ta rahul.
Emmaste kaupluse ümber­korraldustöödesse ja avamissündmusele aitasid kaasa Emmaste kaupluse töötajad, Coop Hiiumaa kontori töötajad, Kaja Irval Coop Eesti keskühistust ning hulk ettevõtjaid.
Hiiumaa tarbijate ühistul on 8 kauplust üle kogu saare, mille uuendamisega järjest tegeletakse. Möödunud aasta märtsis avati põhjaliku uuenduse läbinud Hiiumaa Kaubamaja, mullu mais Sarve kaubamaja Suure­mõisas. Värskenduskuuri läbinud Emmaste pood pole ainus Coop Hiiumaa kauplus, mis lähiajal uue värskema ilme saab, ka Kõrgessaare kaupluses on käimas uuendustööd.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411