Teisipäev, veebruar 5, 2019
 

Auhinnaline koht Saaremaalt

GERT LUTTER
Käina kooli kaheksanda klassi õpilane Janely Elmi osales Saaremaal Eesti noorte lauljate konkursil.  Elmi juhendaja, Käina kooli muusikaõpetaja Ulvi Tamm jäi esitusega rahule: “Tore, et žürii märkas Janely esinemises seda “miskit”, mis vääris esiletõstmist.”
Hiiumaalt saadeti demo­vooru nelja laulja lauluvideod, ainsa hiidlasena pääses demovoorust edasi Janely Elmi. Demovooru lindistuste tegemisel oli abiks Käina huvikooli trummide eriala õpetaja ja helitehnikuna tegelev Taavo Taelma.
Solistica nimelisel lauluvõistlusel soovis osaleda kokku ligi 200 noort lauljat. Konkursi lõppvoor toimus Kuressaare gümnaasiumis 25.–26. jaanuaril ja Elmi saavutas 7.–9. klasside vanusegrupis 20 laulja seas auhinnalise kuuenda koha. Janely Elmi esitas Mari Jürjensi laulu “No näed”, millega ta esines ka oktoobris Käina kooli 160. aastapäeva kontserdil.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411