Reede, jaanuar 11, 2019
 

Tublimad Kaibald, Preobraženski ja Talts

Hiiumaa vallavolikogu esimees Aivar Viidik tegi statistikat eelmise aasta volikogu ja komisjonide töö kohta ning lõi kokku, kes kui palju volikogu töös osalenud.
Aasta jooksul toimus 16 volikogu istungit, mis on tava­pärasest viis rohkem – reeglina peavad volikogud igas kuus ühe istungi ning võtavad ühe puhkusekuu.
Hiiumaa vallavolikogu võttis vastu 95 otsust ja 38 määrust. Kõige pikem volikogu istung oli 28. oktoobril, kus arutati valla uut arengukava – see kestis 8 tundi ja 2 minutit.
Volikogu esimees nimetaski volikogu kõige olulisemateks töövõitudeks uue Hiiumaa valla arengukava ja eelarve­strateegia vastuvõtmist. “Need annavad meile sihi, kuhu järgnevatel aastatel peame panustama selleks, et Hiiumaa elu edeneks,” ütles Viidik.
“Samuti väärivad tunnustamist nn ühtlustamisotsused, mis on olulised selleks, et üks ühine Hiiumaa omavalitsus toimiks kõigi kodanike jaoks ühtviisi,” lisas ta. “Loomulikult ei ole see protsess lõppenud ja volikogu peab nende teemadega tegelema ka sellel aastal.”
Kõige tublimad volikogu liikmed, kes osalesid kõigil voli­kogu ja komisjonide istungitel, olid Ülari Kaibald (SDE), Jüri Preobraženski (VL Kodusaar) ja Inge Talts (KE). Kõige suurem puuduja oli Antti Leigri (VL Kodusaar), kes ei osalenud viiel volikogu istungil.
Volikogu komisjonid pidasid aastaga 12 istungit, eelarve- ja majanduskomisjon 14, revisjonikomisjon 8 istungit. Kõige suurem puuduja komisjonide istungitest oli Toomas Remmelkoor (VL Kodusaar), kes ei osalenud pooltel ehk kuuel sotsiaalkomisjoni istungil 12st.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411