Teisipäev, jaanuar 29, 2019
 

TS Laevadel 5 miljonit reisijat

TS Laevad
Neljapäeval sai saartega laevaühendust pidaval TS Laevadel täis 5 miljonit teenindatud reisijat. Ettevõte teatas, et ümmargune arv täitus parvlaeval Leiger kell 14.30 Rohukülast Helter­maale suundunud reisil. “Üks oluline ja tähistamist väärt verstapost on taas ületatud,” tõdes TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel.
Hiidlase Allan Tamme jaoks tuli tiitel meeldiva üllatusena. “See on tõepoolest suur üllatus, et just mina viiemiljonendaks reisijaks osutusin,” ütles Tamme, kes Hiiumaa ja mandri vahel reisib tavaliselt kuus korra.
Reisijat õnnitlesid TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel, juhatuse liige Guldar Kivro ning parvlaeva Leiger hiidlasest kapten Tiit Juursalu.
Kahe aasta ja kolme kuuga on Rohuküla–Helter­maa ja Virtsu–Kuivastu liine teenindavad parvlaevad Piret, Tõll, Tiiu, Leiger ja Regula läbinud kokku ligi 400 000 kilomeetrit, mis on piltlikult öeldes sama palju kui sõita maalt kuule.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411