Teisipäev, jaanuar 15, 2019
 

Mees vajus jääpurjekaga läbi jääkihi

Hiiumaal Puulaiu juures jäi jääpurjekaga kinni mees, kelle päästjad jääaugust välja aitasid ning kes seejärel omal jõul kaldale jõudis. Päästekeskus teatas, et sai väljakutse kella kolme paiku päeval, kui teatati, et mees vajus jääpurjekaga Puulaiu juures läbi ühest jääkihist. Käina päästekomando jõudis kohale paarikümne minutiga. Hansa lauda kasutanud päästjad tõmbasid läbi jää vajunud uisu tagasi pinnale ja aitasid mehe tagasi purjekale. Seejärel jõudis jääpurjetaja
iseseisvalt purjekaga kaldale. Rannas kontrollis kiirabi mehe tervist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411