Reede, jaanuar 25, 2019
 

Lauka kool sai vaba päeva

Eile said Lauka põhikooli õpilased ootamatult vaba päeva, sest koolimaja oli hommikul täiesti külm. Lauka põhikooli õpetaja Aave Kark rääkis lehele, et keskküttekatel oli ööl vastu neljapäeva välja lülitunud. “Täna jäid lapsed koolist koju, sest maja oli nii külm. Homme jätkub kool juba tavapäraselt,” kinnitas Kark.
Kõrgessaare osavallavanem Üllar Laid ütles, et sai koolist teate kella poole kaheksa paiku hommikul. Laid kirjeldas, et vahejuhtum lahenes õnneks kiiresti: “Info sai kohe edastatud katelde hooldajale ja kell 8.30 asi juba töötas.”

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411