Reede, jaanuar 11, 2019
 

Laevadel jookseb retrovideo

repro
OÜ TS Laevad näitab laevareisijaile retrovideot sellest, kuidas reisiti saartele suure jääga 1964. aastal. “Jälle võimutseb pakane. Juba hilisõhtul hakkas praam Kuivastust tulema, kuid kaugemale pole ta saanud ja teadmata on, kas ta jõuabki hommikuks Virtsu.” Selline on tekstikatke 1964. aastal Tallinnfilmi tehtud lühikesest dokumentaal­filmist “Jäätramm”, mida alates sellest nädalast saab  näha kõigil TS Laevad parvlaevadel.
“Samm sammult on ühenduse kiirus ja kindlus Väinameres kasvanud. Antud lühifilm on tore pilguheit minevikku tõdemusega, et 2019. aastal on asjad väga hästi ja iga kümnendiga on tehnoloogia arenenud ja saarte elu paremaks läinud,” kommenteeris filmi TS Laevad juhatuse liige-peakapten Guldar Kivro. “Mis aga oluliselt ei muutu, on ilmaolud meie laius­kraadidel ja sellega peame igal aastal lihtsalt arvestama.”
Lühifilmi saab vaadata ka aadressil https://youtu.be/TOsRjt53ZjA

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411