Teisipäev, jaanuar 8, 2019
 

Laenutatud raamatute esikümme

repro
Kärdla raamatukogu ekraanil jooksevad praegu eelmisel aastal kõige enam laenutatud raamatute sisututvustused, milles koguni neli teost Katrin Pautsilt ning vaid üks tõlketeos.
Kümnendal kohal on Vahur Afanasjevi “Serafima ja Bogdan”, üheksandal kohal menu­kirjanik Erik Tohvri “Sõbrad ja hallikirju koerake”, kaheksandal tennisist Kaia Kanepi elulooraamat “Reketiga tüdruk”, seitsmes on Katrin Pautsi Muhumaa põnevik “Tulekandja”, kuues sama autori “Politseiniku tütar”, viies Valdur Mikita “Kukeseene kuulamise kunst”, neljas on meie oma autori Tõnu Õnnepalu “Valede kataloog. Inglise aed”, kolmandalt kohalt leiame Katrin Pautsi kolmanda raamatu selles nimekirjas “Öömees”, mille kaanel mitmetähenduslik teade “Kes minevikku ei mäleta, sureb täna öösel”. Teiselt kohalt leiame menukirjaniku Paula Hawkinsi krimiromaani “Vete sügavusse” ja esikohal troonib taas Katrin Pautsi raamat, seekord siis Hiiumaa põnevik “Hull hobune”.
Esikümnest jäid napilt välja Kristiina Helströmi “Minu Hiiumaa aed”, Indrek Hargla “Apteeker Melchior ja Gotlandi kurat”, Risto Lauri “Vanaema mesipuu otsas”, Mae Lenderi “Minu Hiiumaa” ja Leelo Tungla “Seltsimees laps ja suured inimesed”.
Raamatukogu arendusspetsialist Pilleriin Altermann juhtis tähelepanu, et tegemist on Hiiu valla raamatu­kogu, Kõrgessaare haruraamatukogu ja Lauka haru­raamatukogu laenutuste kokkuvõttega. “Ülejäänud raamatu­kogudes on pilt veidi erinev,” lisas Altermann.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411