Teisipäev, jaanuar 15, 2019
 

Koolitants sel aastal saarele ei tule PARANDATUD

Sel aastal saab Festival Koolitants veerandsaja aastaseks. Seekord ei tule Koolitants Hiiumaale, vaid toimub hoopis Haapsalus. Tiina tantsustuudio juhendaja Tiina Kaev ütles, et Tt stuudiost läheb Haapsalusse Hiiumaad esindama neli rühma, neist üks koondrühm.
Festivali Koolitants Lääne- ja Hiiumaa maakondlik tantsupäev toimub Haapsalu kultuurikeskuses 16. veebruaril. Festival Koolitants pakub kontserdi­elamusi 14 tantsupäeval Eesti eri paigus. Lisaks maakondlikele tantsimistele toimub kaks finaalkontserti, kolmandat kevadet järjest on need Eestimaa südames Paides.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Tiina Kaev

    Parandus – Koolitants toimub Haapsalus 16. veebruaril!

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411