Teisipäev, jaanuar 22, 2019
 

Käina kooli talvine orien­teerumismäng

Reedel läksid Käina kooli lapsed ja õpetajad orienteeruma, et Käina alevikku maha märgitud rajal läbida kaheksa kontrollpunkti. Liikumine toimus mitte kaardi, vaid legendi järgi. Nii tuli osadesse kontrollpunktidesse jõuda selgitusi lugedes ning kontrollpunktis olla tähelepanelik ja vastata küsimusele. Igas punktis oli midagi õppida: tuli osutada esmaabi, lahendada ristsõna, uurida, millised ettevõtted on Käina alevis, veeretada autorehvi, harjutada meeskonnatööd Padarimäel ja lahendada salakirja. Orienteerumas käisid kõik õpilased ja õpetajad, keda eile hommikul ootas klassis väike üllatus. Kõik said diplomi, 1.–4. klassi õpilased suu magusaks, aga 5.–9. klassi õpilased võimaluse võita auhind keskkonnas Kahoot! valminud mobiilimängus. Kolm individuaalarvestuse parimat said samuti magusa auhinna.
Suur tänu Käina kooli õpilasesindusele, mille liikmed mängu kontrollpunktides vapralt vastu pidasid! Samuti suur tänu Anu Sauele, Merje Reismaale ja Kaitseliidu Hiiumaa malev­konnale.
Julia Gurjeva
Käina Kooli huvijuht

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411