Teisipäev, jaanuar 29, 2019
 

Eesti tunnustab Estraveli suuromaniku Aivo Takise teeneid

Valgetähe III klassi teenetemärgi saab presidendilt hiidlane Mark Aivo Takis ettevõtluse edendamise ja eestluse hoidmise eest Austraalias.

Mark Aivo Takis on Baltikumi suurima ja vanima, rahvusvahelisel turul tegutseva reisibüroo ASi Estravel juhatuse liige ja põhiaktsionär. Hiiu Leht kirjutas 2017. aastal Takisest kui ettevõtjast, kelle ettevõttes ei looju päike kunagi. Austraalias tegutseb firma nime all Aerotravel ning 2003. kuni 2015. aastani elas Takis ise Austraalias, algul viis aastat Brisbanes ja siis seitse aastat Sydneys. Muuhulgas oli ta ka Eesti aukonsul Austraalias ja Sydney Eesti seltsi esimees.

HIIU LEHT

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411