Teisipäev, jaanuar 15, 2019
 

Arendamata jäänud arendusi mitmeid

Möödunud nädalal ilmus Hiiu Lehes artikkel Pühalepa osavallas Arukülas Sinilille ja Lauri kinnistutele planeeritavast arendusest. Kinnistutel kehtestati detailplaneering tegelikult juba 2008. aastal, aga alles praegune omanik
OÜ Eesti Metsnik on alustanud kruntide moodustamisega. On spekuleeritud, et tegemist on lihtsalt metsaraiega arenduse nime all ja eks tulevikus on näha, kas sinna tõepoolest kerkib uus küla.
Niisuguseid kruntideks jaotatud ja arendamata jäänud arendusi on Hiiumaal aga mitmeid. Valla maa- ja ehitus­spetsialisti Pilvi Posti sõnul on mitu ala näiteks Emmaste osavallas. “Jausas kaks ala, mis on põllumaal, kuid Tohvril jäävad need metsa sisse,” märkis ta. Post ütles, et sihtotstarve on kõigil katastriüksustel elamumaa u üks hektar, nagu valla üldplaneering ette näeb. “Need planeeringud on umbes samast ajast, mis Sinilille ja Lauri kinnistutelgi,” rääkis Pilvi Post.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411