Reede, detsember 7, 2018
 

Tiimi Käär-Tammeveski tubli tulemus

erakogu
1.detsembril Audentese tennisehallis läbi viidud teise liiga naiste paarismängu MASTERSIL osales kuus paari ehk 12 hooajal rohkelt punkte kogunud harrastajat.
Liisi Käär ja Anete Tamme­veski Hiiumaa tennise­klubist on 2018. aastal koos mänginud viiel turniiril, kusjuures maikuus Tabasalus tuli ka turniiri­võit. 25. novembri seisuga paiknes Käär seitsme kaasa tehtud turniiri järel sarja jooksvas edetabelis seitsmendal real ja Anete viie turniiriga kümnendal positsioonil. Ühtekokku figureerib selles edetabelis 103 nime.
MASTERSi alagrupi­mängudes olid Liisi ja Anete üle mõlemast paarist. Anu Kikas ja Hele Leek-Ambur (edetabelis vastavalt 18. ja 19. koht) alistati 6:4, 6:3 ning Marin Daniel ja Diana Helila (1. ja 2. koht) 6:2, 5:0. Pool­finaalis tulid vastasteks Birgit Elster ja Marje Tammo (vastavalt 5. ja 11. koht, kellest saadi jagu 6:4, 6:3. Samas teise alagrupi edukaim paar Ade Mehikas ja Reeli Torn-Leesik (6. ja 14. kohal) liikus Danieli ja Helila loobumise tõttu finaali ilma mänguta. Kuus tundi järjepanu tenniseväljakul päädis Käärile ja Tammeveskile suhteliselt napi kaotusega finaalis ja auväärt teise kohaga MASTERSil. Mehikas ja Torn-Leesik võitsid punktitiheda mängu 6:4, 7:5.
Soovime Liisile ja Anetele jätkuvalt häid mänge ning jääme huviga ootama, milline saab olema nende koht selle aasta lõplikus edetabelis.

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411