Reede, detsember 21, 2018
 

Jõulutaat teeb kaks laevareisi

TS Laevad teatas, et soovitab kõigil, kel plaanis jõululaupäeva hommikuse reisiga mandrile või mandrilt saarele tulla, jõulusalmid hoolega üle korrata. Nimelt sõidab esmaspäeval, 24. detsembril laevaga jõulu­vana, kes kontrollib, kas jõuluõhtuks on salmid ilusti pähe õpitud.
Rohuküla sadamasse saabub jõuluvana uhke autoga kell 9.15, kuulab ära sel päeval tööl olevate inimeste jõulusalmid ja sõidab parvlaevale. Laev väljub kell 10 Rohukülast ning laeval tervitab jõuluvana nii reisijaid kui meremehi. Heltermaal teeb ta tiiru sadamas töötajate juures ja sõidab tagasi mandrile kell 11.30 laevaga. Ka sel reisil suhtleb jõulutaat reisijatega ning jõuab tagasi Rohukülla kell 12.45.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411