Reede, detsember 28, 2018
 

Heinsoo mälestus­turniiri võitis Valts

Pühapäeval, 23. detsembril toimus Käina kooli võimlas järjekordne Kaubo Heinsoo mälestusturniir võrkpallis meestele. Sellel korral oli meeldiv tõdeda, et osales viis võistkonda. Nii kujunes turniirisüsteemis kulgenud võistluspäev küllaltki pikaks, kuid nii mõnegi kohtumise osas kaasakiskuvaks. Osalesid võistkonnad Võrkpalliklubi Valts, Hiiu Teed, Hiiumaa seeniorid, Hiiumaa Võrkpalliklubi ja Hiiumaa Võrkpalliklubi seeniorid.
Turniirivõidu ja sellega kaasneva kringli ja võidukarika pälvis Võrkpalliklubi Valts võistkond koosseisus Tõnis Villmäe, Teet Teemets, Markus Uuskari, Martin Lauri, Talis Vähejaus ja Toomas Nurk. Teise koha karikas läks võistkonnale Hiiu Teed ja kolmas koht võistkonnale Hiiumaa Võrkpalliklubi seeniorid.
Kaubo Heinsoo (1935–2002) oli legendaarne võrkpallitreener, kes algatas omanimelise turniiri, millest peale tema lahkumist sai mälestusturniir.

Hannes Maasel

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411