Teisipäev, detsember 11, 2018
 

Emmastes tööl noored juhid

Jaanuarist asub Emmaste vaba aja keskust juhtima Anne-Mall Reinu, kes praegu töötab samas sporditöö koordinaatorina. Reinu omandas kõrghariduse Tallinna tehnikaülikoolis halduskorralduse erialal. Uus amet annab tema enda arvates võimaluse teoreetilised oskused praktikas proovile panna.
Emmaste osavallavanem Hergo Tasuja ütles, et tal on hea meel anda võimalus noortele – lisaks vaba aja keskusele on ka Sõru muuseumil ja Emmaste kommunaalil uus ja noor juht – Anne-Mall Reinu on 24-, Kaie Pranno 31- ja Joosep Niit 24aastane.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411