Reede, detsember 7, 2018
 

Emmaste osavalla valitsuse pöördumine

Hergo Tasuja
Olukord riigimaanteel, mis suundub Emmastest Õngu ja sealt edasi Kõpu/Luidja poole, ei ole liiklejatele ohutu.
Nagu näha, on tegemist kiilasjääga. See on paraku tava­pärane olukord antud maanteel. Kuigi tegemist on maanteega, mida igal hommikul läbib maakonna bussiliin, mis ühtlasi on koolibussi ülesannetes. Ehk igal hommikul kasutab seda teelõiku bussireisijana mitukümmend last. Lisaks tööle suundujad nii Lauka/Kõrgessaare kui Emmaste/Käina suunalt Nurste poole (plastiettevõtetesse), aga ka Õngu/Nurste poolt Emmastesse-Käinasse. Sõites pidevalt antud maanteel, oleme täheldanud, et Emmastest Leisu/Nursteni on tee olukord ja hooldus enam-vähem talutaval tasemel. Sealt edasi põhja-Hiiumaa poole aga märkimisväärselt kehvem. Samas on tegemist justkui ühe maanteega, mille hooldustase peaks üks ja sama olema.
Palume maanteeametil viivitamatult astuda samme teehoolduses, mis antud tee liiklejatele ohutuks muudaks. Tänane olukord ja jutt statistikast ehk väikesest kasutajate arvust meid kindlasti ei rahulda.
Hergo Tasuja
Emmaste osavallavanem
Emmaste osavalla valitsus

 

Sildid: , , ,

Kommentaarid: 4

(kommenteerimine on suletud)

 
 • Anne

  Teed ei ole ohutud ka ringil Selja teerist – Luguse teerist, samuti ringil Aadma- Lelu – Ühtri. Eelmisel aastal oli õnneks vähe lund ja ilmselt nappis teedemeestel ka liiva-soolasegu. Sõidab seal liinibuss ja koolibuss. Libedaga sõiduoskus tuleb muidugi kasuks, aga paras katsumus on see igal juhul

   
   
   
 • Autojuht

  Väga õige jutt

   
   
   
 • Mait

  See fkng Maanteeamet hoiab just inimelude pealt raha kokku ja siis kiitlevad kui palju kasumit ja raha neil on peale talve.Korruptandid siin Hiiumaal .

   
   
   
  • Maanteeamet on riigiettevõte, mis tellib teenuse teehooldefirmalt, nii et kasumit maanteeamet ei loe.

    
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411