Teisipäev, november 20, 2018
 

Vallavanema abina alustab Mirjam Savioja

Erakogu
Detsembri keskpaigas alustab vallavanema abina tööd Mirjam Savioja (pildil), kes valiti konkursil seitsme kandidaadi seast.
Vallavanem Reili Rand ütles, et Savioja kasuks rääkis tema valmisolek võtta erinevaid tööalaseid välja­kutseid, kiirelt kohaneda ja võtta initsiatiivi ning soov anda oma panus Hiiumaa hüvanguks. “Lisaks on suur rõõm, et seoses Mirjami tööleasumisega tuleb taas üks tegus noor hiidlane kodusaarele tagasi,” lisas Rand.
Savioja näeb oma tööd vallavanema abina huvitava väljakutsena, mis annab talle võimaluse panustada kodukoha heaolusse. “Oma peamise rollina näen ma vallavanema töö hõlbustamist, edendades nii Hiiumaa vallavalitsuse osakondade kui ka erinevate partnerorganisatsioonide vahelist koostööd,” ütles Savioja.
Mirjam Savioja on pärast põhikooliõpinguid Kärdlas lõpetanud kuldmedaliga Noarootsi gümnaasiumi, seejärel Tallinna ülikooli suhtekorralduse eriala ja Rootsi Jönköpingi ülikooli magistriõppe rahvus­vahelise kommunikatsiooni erialal.

HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411