Reede, november 2, 2018
 

Tiiu kapten TS Laevad juhatuses

 

TS Laevad
Detsembrist asub OÜ TS Laevad juhatuse liikme-laevandus­valdkonna juhina tööle parvlaeva Tiiu kapten Guldar Kivro (pildil).
Mandri ja suursaarte vahelisi parvlaevaliine opereeriv OÜ TS Laevad teatas, et seni seda ametikohta täitnud Mart Loigu tähtajaline leping lõppeb 7. detsembril ja Kivro võtab tema töö üle. TS Laevad nõukogu esimees Valdo Kalm tänas Mart Loiku tema suure panuse eest laevafirma ülesehitamisel ning uute parvlaevade ehitus- ja liinile­tuleku protsessi koordineerimisel. “Usume, et Mart sai koos meiega suurepärase kogemuse ja võib rahuloluga tehtule tagasi vaadata,” ütles Kalm ja soovis talle uusi põnevaid välja­kutseid tema edasises karjääris. TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabel tegi ettevõtte nõukogule ettepaneku nimetada laevandusvaldkonna juhiks Kivro.
Kivro on ettevõttes töötanud 2016. aastast ning hoidnud silma peal nii parvlaevade ehitusel kui kaptenina ühe parvlaeva Türgist Eestisse toonud. “Ta tunneb meie parvlaevade hingeelu ja ettevõtte töökorraldust, tal on vajalikud merendus­alased teadmised ning on näidanud end ette­võtliku ja võimeka inimeste juhina,” märkis Kaabel.
Guldar Kivro lõpetas Eesti Mereakadeemia aastal 2005. Alustas vahitüürimehena laevafirmas Tallink, seal tõusis edasi vanemtüürimeheks ning 2013–2016 on sõitnud merd kaptenina erinevatel offshore-laevadel peamiselt Põhja­merel. OÜga TS Laevad liitus Kivro 2016. aasta juunist, mil projektijuht-kaptenina osales uute parvlaevade ehitamisel ning on alates parvlaeva Tiiu Türgist Eestisse toomisest ja liinile tulekust kuni tänaseni olnud selle laeva kapteniks.
Guldar Kivro asub uuele ametikohale 10. detsembrist.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411