Teisipäev, november 13, 2018
 

Põnev hundi­näitus

repro
Kärdla kultuurikeskuses on novembrikuu lõpuni avatud rahvusvaheline illustratsiooni- ja nukunäitus Peterburist “Jookseb koos huntidega”.
“Hiidlastel on harukordne võimalus näha niivõrd erilist ja omanäolist näitust, kus on esindatud Eesti parimad graafikud ja Balti riikide meisterlikumad kunstinukkude valmistajad,” soovitab Hiiu valla kultuuri ja vaba aja keskuse juhataja Margarita Korol näitust vaatama tulla.
Tegemist on unikaalse projektiga, milles osalevad kuue riigi kunstnikud. Näituse teemaks on libahundid, mis on pikka aega olnud näituse kuraatoritele Viive Noorile ja Tatjana Mohrjakovale hingelähedased teemad. Välja­panekus on nii digitaalseid maale, graafikat kui kunstinukke. Näitus valmis Eesti lastekirjanduse keskuse ja Studio 14 koostöös.
Enne Hiiumaale jõudmist oli näitus väljas Eesti lastekirjanduse keskuses ja Londoni raamatumessil.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411