Reede, november 9, 2018
 

Noortevolikogud pidasid koostöö­plaane

Erakogu
Laupäeval, 3. novembril kohtusid Hiiumaa noortevolikogu liikmed Haapsalu noortevolikogu liikmetega. Eesmärgiks oli ennast kurssi viia üksteise tegevusega ja arutada koostöövõimalusi.
Päev algas tutvumis- ja meeskonnamängudega. Ühe ülesandena anti kätte ajaleht, millest tuli kümne minuti jooksul ehitada võimalikult kõrge torn. Seejuures pidid kõik tiimid jagama ühte paari kääre ja üht kleep-
lindirulli. See väljakutse pani proovile võistkondade innovaatilise mõtlemise, lahenduste leidmise oskuse ja koostöö.
Päeva põhiülesandeks oli järgmise aasta tegevus­kavade koostamine. Moodustasime grupid, kus ajurünnaku käigus panime kirja ideed. Hiljem kandsime need ette ja arutasime, milliseid mõtteid võiksime tegelikult järgmisel aastal ellu viia. Ideetasandil olime vaimustatud kahest ette­võtmisest – koostöös Haapsalu noortevolikoguga võiksime korraldada fotojahi ja osaluskohviku. Tööplaani need veel kirja ei saanud.
TRIIN HELIMETS
Hiiumaa noortevolikogu

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411