Teisipäev, november 27, 2018
 

Noorte osaluskohviku laudadele tõsteti viis tähtsat teemat

Eelmisel esmaspäeval peeti Rannapaargus järjekordset Hiiumaa Osaluskohvikut.
Kohvik oli mõeldud Hiiumaa koolide 7.–12. klasside aktiivsetele noortele, kes julgevad enda arvamust avaldada ning oma seisukohtadele ka kindlaks jääda. Osalus­kohvikus püüdsime olenevalt teemast ja otsusest viia arutelude tulemused õigete inimeste ja organisatsioonideni.
Põnevaid ja põletavaid kohaliku elu teemasid olid kohal arutamas ligi 70 noort üle kogu Hiiumaa. Noored jagunesid viide arutelulauda, igas lauas oli jutuks üks noori puudutav teema. Ühte lauda “Sotsiaalmeedia pööramine enda kasuks” juhtis äsja Hiiumaale kolinud juutuuber Nele Kirsipuu. Veel olid laual teemad “Nutikas noorsootöö”, mille juhendajaks Kaie Pranno, “Noorte­maja 15+ loomine”, mida juhendas Henri Reeder, “Noorte kaasalöömine koolikeskkonna arendamisel”, juhendajaks Margit Kagadze ja “Emotsionaalne tervis”, juhendajaks Einar Ilves.
Arutelude lõpus pakuti kõigile eelnevalt registreerunutele tasuta lõunat ja seejärel algas sotsiaalmeedia töötuba, mille viisid läbi politsei- ja piirivalveameti töötajad.
Tänavuse noorte osaluskohviku korraldas Hiiumaa noortevolikogu (HNVK), eesotsas Triin Helimetsa ja
Johanna Aaslepaga. Ühtlasi tänab Hiiumaa noortevolikogu südamest kõiki teemalaudade juhendajaid, toetajaid ja protokollijaid!
Viktoria Lohk
HNVK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411