Reede, november 23, 2018
 

Lauka kooli kadrid käisid Vigril külas

KATRIN LAAN
Kuigi kadripäev on alles 25. novembril, käisid Lauka kooli lapsed Vigri lasteaia­lastele õnne viimas juba kolma­päeval. Lasteaia juhataja Sirje Garamaga ütles, et koos Lauka kooli 2. ja 4. klassi juhataja Katrin Laanega pandi plaan juba sügisel paika. Muusikaõpetaja Helgi Kaibald õpetas lastele selgeks laulud ja pillilood, klassijuhataja tantsud ja mängud ning lapse­vanemad olid abiks kostüümide valmistamisel. Nii nagu peab, olid imeilusatel valgesse rõivastatud kadridel kaasas kadrihani ja kadrisokk. Lambanahka rõivastunud kadrisokk oli algul natuke hirmutavgi. “Päris pisikesed algul ikka võõrastasid ja ka suuremad hoidsid natuke eemale, aga kava oli nii tore, et lõpuks tantsisime koos ühistantsu,” kirjeldas lastaia juhataja peomeeleolu, mille kadrid lasteaeda tõid.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411