Reede, november 16, 2018
 

Haavalauka maja müüdud

Kolmapäeval sõlmisid Hiiumaa vallavanem Reili Rand müüja esindajana ja Signe Voolaine ostjana Luidjal asuva Haavalauka maja notariaalse ostu-müügi­tehingu. Selle tehinguga läks hoone peale pikka ja keerulist omanikevahetust tagasi sõjaeelsete omanike, perekond Jõgi järeltulijatele.
Tehingu maksumus on 51 000 eurot, millest 20 protsenti saab hoone omanik ehk Hiiumaa vald ja 80 protsenti hoone Euroopa Liidu toetuste abil korrastanud ja kaasajastanud MTÜ haridusselts Edu. Selts kavatseb saadud rahaga korrastada ja päästa lõplikust hävingust Puski kiriku.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411