Teisipäev, oktoober 23, 2018
 

Võrkpallinaised avasid võiduarve

GEORG LINKOV JUN
Ainsa Hiiumaa naiskonnana Eesti võrkpallimaailmas tegusid tegev võistkond alustas oma hooaega võrkpalli rahvaliigas.
Avamängus kohtuti kodusaalis, Polgu võimlas VK Kramp N4 koosseisuga, kes alistati tulemusega 3:1. Hiiumaa naiskonnas tegid oma võistlusdebüüdi noormängija Anett Matt ja Monika Ild, panustasid ka Marge Vähter (kapten), Piret Põllu, Gea Salumaa, Terje Lees-Leesma, Mari Vahtra, Mari-Liis Leivalt ja Kristi Linkov.
Naiste võrkpallis mängivad naised neljal eri tasemel: meistriliiga, esiliiga, rahvaliiga esimene tugevusgrupp ja teine tugevusgrupp. Teises tugevusgrupis mängib 2018/2019 hooajal 22 naiskonda üle Eesti. Mängitakse neljas alagrupis, eesmärgiga leida neli paremat võistkonda, kes omavahel kohtuvad 19.–20. aprillini toimuval suurel rahvaliiga finaalturniiril, et selgitada võitja. Hiiumaa naiskonnaga samas alagrupis mängivad veel Selver Tallinn Evelin, Must Mamba, VK Kramp N4 ja VK Seltskond.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411