Teisipäev, oktoober 2, 2018
 

Võistlussarjas keeruline osaleda

Nädalavahetusel selgusid Printcenter Eesti noorte karikasarja 2018 parimad.
Hiiumaa spordikooli õpilastest tõi võitjakarika N14 klassis koju Maria Eller. N12 klassis oli Herta Kesküla teine, Liisi Koppel kolmas, Kätlin Mast neljas ja Helisa Tartu viies. Kokku oli selles vanuseklassis 27 võistlejat. N16 klassis oli Eliise Kesküla kolmas, Helena Maripuu viies ja Siiri Talts kuues. Seejuures said Maripuul ja Taltsil kirja vaid viis tulemust. Kolmanda koha M18 klassis said Kustu Künnapas nelja võistlusega ja N18 klassis Triin Helimets.
Tegu on kevadest sügiseni Eestimaa eri paigus toimunud orienteerumisvõistlustega, mille arvestusse läks kaheksa osavõistlust. Neist koondarvestusse läksid paremad tulemused kuuelt etapilt ja halvimat arvesse ei võetud. Orienteerujate treener Anu Saue ütles, et enamik võitjaist olid osalenud rohkem kui kuuel osavõistlusel, meie noored püüdsid osaleda vähemalt kuuel. “Tänu lapsevanematele, kes neid mandrile võistlema viisid, see osadel meie noortest ka õnnestus,” ütles Saue.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411