Teisipäev, oktoober 9, 2018
 

Põlengus hukkus eakas naine

Kärdlas nõudis tulekahju neljapäeva pärastlõunal eaka naise elu. Häirekeskus sai päeval kella poole kahe ajal teate tulekahjust Kärdla linnas Vabaduse tänava kortermajas. Lääne päästekeskus teatas, et kahekorruselise elumaja trepikojas ühe korteri ukse juurest leiti 92aastase naise surnukeha.
Päästeameti kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles politsei- ja päästeameti esindajate esialgsele hinnangule toetudes, et tulekahju põhjustas hooletu ümberkäimine lahtise tulega, millest süttisid eaka naise seljas olnud sünteetilisest materjalist riided.
“Päästjad juhivad tähelepanu, et sünteetilised riided on kergesti süttivad ja on olnud ka juhtumeid, kus need süttivad toidu valmistamisel või kütteseadme kasutamisel. Seepärast soovitame vanematel ja kehvema tervisega inimestel, kes kasutavad tihti lahtist tuld, lisaks suuremale ettevaatlikkusele eelistada naturaalsest materjalist, näiteks puuvillaseid riideid,” lisas Kiik.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411