Teisipäev, oktoober 30, 2018
 

Nabile viies koht

Erakogu
Kahekordne maailmameister Heiki Nabi teenis Ungaris Budapestis toimunud maadluse maailmameistri­võistlustel raskekaalus viienda koha.
Eesti esimaadleja alustas võiduga tiitlikaitsja Riza Kayaalpi üle, kelle ta alistas kaheksandikfinaalis 2:1. Aasta eest jäi ta maailmameistrivõistluste finaalis täpselt sama tulemusega türklasele alla.
Veerandfinaalis alistas Nabi Tšiili maadleja Yasmani Acosta 2:1, poolfinaalis tuli aga tunnistada venelase Sergei Semjonovi paremust seisuga 2:0. Kuna Semjonov jõudis finaali ja tuli ka maailmameistriks, sai Nabi võimaluse maadelda pronksmedalile. Seal kohtus hiidlane kuubalase Oscar Pino Hindsiga. Paraku võitis maadlusmatši Hinds tulemusega 3:1.
“Maadlesin kõigi maailma tippudega võrdselt, mõnda võitsin ja mõnele kaotasin. Mõni samm tuleb paremaks saada, et tulevikus edukas olla ja kaugemale jõuda,” lausus Nabi intervjuus Viker­raadiole.
Samas nentis ta, et medalita jäämine ikkagi tekitab rahulolematust ja tal on sellelt võistluselt mõndagi õppida: “Kindlasti on siin hästi palju olulist informatsiooni, mis koorub välja videote analüüsi käigus. Tuleks peale analüüsi leida see nišš, millega tulevikus oma oskusi arendada selleks, et saada veel tugevamaks maadlejaks ja järgmisel olulisel võistlusel olla grammike kõrgemal kui täna.“

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411