Teisipäev, oktoober 16, 2018
 

Liiklusõnnetuses sai viga inimene

Neljapäeva, 11. oktoobri varahommikul kella poole viie paiku toimus liiklusõnnetus Käinas.
70aastane mees, kes juhtis sõiduautot Toyota Picnic, märkas keset teed täistuledega seisvat kaubikut Ford Transit. Juht aeglustas sõidukiirust, aga seisva mootorsõiduki täistuled ja udu halvendasid nähtavust, mistõttu ta ei näinud, et auto uks on lahti ja sõitis vastu Fordi avatud ust. Fordi avatud ukse taga olnud 32aastase mehe toimetas kiirabi Hiiumaa haiglasse, sealt viidi ta helikopteriga edasi ravile Tallinna.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411