Teisipäev, oktoober 2, 2018
 

Hea Sõna auhinna saab Rain Kooli

erakogu
Eile andis ühendus Eesti Naistoimetajad 12. korda välja Hea Sõna auhinna, mille tänavu pälvis Eestis ja Soomes töötav mitmekülgne ajakirjanik Rain Kooli (47).
“Olen liigutatud ja tänulik, eriti kui arvesse võtta, kui auväärne on seni auhinna pälvinute nimistu,” kommenteeris Kooli. “Eks mul ole pisut maailmaparandaja viga küljes, sestap olen oma päevakommentaaridega vajadusel nii heale kui ka puudujääkidele osutades ikka püüelnud parema ja inimväärsema maailma poole. Mul on hea meel, kui see vähemalt osaliseltki õnnestunud on.”
Rain Kooli 28aastasest ajakirjanikukarjäärist on pea 20 möödunud Soomes. Praegu töötab ta Eesti Rahvusringhäälingu arvamustoimetaja ja saatejuhina, aga ta on kirjutanud ka raamatuid ja osalenud eesti keele sõnaloomes.
Hea Sõna auhinnaks on Leonhard Lapini teos “Hea Sõna” ja sellega tunnustab ühendus eestikeelses meedias silma paistnud ajakirjanikku, kelle looming kannab humanistlikke väärtusi, on sisukas ja selge, hea keelekasutusega ja isikupärane.
Varem on auhinna pälvinud ajakirjanikud Margit
Kilumets, Madis Jürgen, Hille Karm, Margus Saar, Jelena Skulskaja, Kaja Kärner, Tiina Jaakson, Gaute Kivistik, Piret Kriivan, Toivo Tänavsuu ja Rainer Kerge.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411