Reede, oktoober 19, 2018
 

Emmaste kool pidas 98. sünnipäeva

Tiina Koit
Emmaste põhikool tähistas reedese perepäevaga kooli 98. sünnipäeva.
Tegevusplaan pandi kokku hoolekogu eestvedamisel. Hoolekogu esinaine Karina Käär selgitas, et soov oli korraldada sündmus, mis tooks lapsevanemad ja pered kooli juurde: “Tahame luua ja tugevdada tunnet, et kool, see on meie kõigi asi ja kuulub kogukonnale.”
Kuna kooli traditsioonilised koguperesündmused katavad talvise-kevadise aja ning oktoobris on ka kooli sünnipäev, leiti, et see aeg sobib kõige paremini.
Erinevate ideede seast valiti välja need, mille korraldamine ei vajanud suurt rahalist panust või pikaajalist planeerimist. Nii pakuti peredele võimalust ponidega sõita, toimus mudellennukite demonstratsioonesinemine, avatud oli õpilaste korraldatud kohvik. Tutvuda sai ka kooli ajalooga ning osaleda viktoriinis või vahetusnurgas mänguasju vahetada.
Käär ütles, et osalejaid nad kokku ei lugenud, aga kuuekilone tort söödi ära, loteriis läks kaubaks ligi 60 purki hoidiseid ning 9. klass müüs kohviku enda­valmistatud toodangust praktiliselt tühjaks.
Hoolekogu esinaine oli rahul ka korraldustiimi panusega: “Kõik tegid oma osa hästi, iga inimene vastutas pisikese töölõigu eest.” Niisamuti valmistas rõõmu osalejate arv. Karina Käär kinnitas, et hoolekogu soovib sündmust korrata, eriti on selleks põhjust, kuna kahe aasta pärast tähistab kool sajandat juubeli­sünnipäeva.

Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411