Reede, oktoober 19, 2018
 

Eesti noorte U20 karikavõistlused võrkpallis

Hiiumaa spordikooli noored käisid 13.–14. oktoobril mängimas Valgas Eesti noorte karikavõistlustel võrkpallis, U20 vanuse­klassis.Tsooniturniiri mängude tulemusena astuti üles kolmandas tugevusgrupis, kus meiega koos asusid võistlema Pärnu Spordikool II, Valga VK Viktooria ja VK Volley Põlva.
Treener Ülari Kaibaldi juhendamisel läks meie poistel hästi – alistati VK Volley Põlva 3:2 ja Valga Viktooria 3:0, jäädi alla ainult Pärnu VK II võistkonnale 1:3. See andis tugevusgrupis teise koha ning pääsu tsoonimängudele. Seal minnakse kokku teise tugevus­grupi kahe viimase võistkonnaga – Narva spordi­kool Energia ja SK Tats Kiili II – võistlemaks pääsu eest Eesti võrkpalli­föderatsiooni karika­võistluste teise tugevus­gruppi.
Hiiumaa VK/Hiiumaa Spordikooli koosseisus mängisid: Silvester Ilumets, Sepo Sedrik, Heinrich Vannas,
Andres Gabriel Vannas, Markus Pink ja Henro Orav.

Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411