Teisipäev, oktoober 30, 2018
 

Ave Tüür Eesti meister

 

Pühapäeval viidi läbi Eesti meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises, kus hiidlane Ave Tüür võitis nii oma kehakaalus kui absoluutarvestuses. Tüür püstitas võistlustel ka kaks Eesti rekordit. Ta tegi küki 125 kilogrammise kangiga ja sooritas jõutõmbe 150kilogrammise raskusega. Mõlemad märgivad uut rahvusrekordit kuni 63 kilogrammi kaaluvate naiste arvestuses. Lisaks eelpool mainitud tulemustele surus Tüür üles 75kilogrammise raskuse. Kolme ala kogutulemus seega 350 kilogrammi. Sellega edestas Tüür teise koha teeninud Anne Laidlat
55 kilogrammiga.
“Hästi palju positiivseid emotsioone on sees ja nüüd hakkab valmistumine novembri lõpus toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks,” võttis Tüür võistluse kokku oma FB lehel.
Möödunud aastal võitis Ave Tüür meistritiitli lamades surumises, klassikalises jõutõstmises teenis ta absoluutarvestuses teise koha ja oma kaalukategoorias oli parim. Siis oli tema kolme tõste kogusumma 328 kilogrammi.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411