Teisipäev, september 11, 2018
 

Valitsus otsustab põhikoolide investeeringu­kava sel nädalal

Hiiu Leht kirjutas pisut ennatlikult, et Kärdla põhi­kooli investeeringuotsus on tehtud. Nimelt jõudis hilinemisega toimetuseni info, et valitsus lükkas põhikoolide õppehoonete investeeringute kava kinnitamise sellele nädalale.
Hiiumaa vallavanem Reili Rand ütles lehele, et nädalaga tõenäoliselt midagi ei muutu, sest valikukomisjon on edukate projektide valikul teinud pika ja põhjaliku eeltöö. Ka oli Kärdla põhikooli toetusetaotlus projektide edurivis teisel kohal.
SA Innove tegi valitsusele ettepaneku kiita heaks
12 projekti kogumaksumusega 45,5 miljonit eurot. SA-le Innove esitatud ettepanekud vaatas läbi haridus- ja teadusministeeriumi ettepanekul moodustatud valikukomisjon, kelle hindamistulemuste alusel koostas ministeerium projektide nimekirja eelnõu investeeringute kavva kandmiseks. Põhikoolivõrgu korrastamise meetme eesmärgiks on viia koolimajad vastavusse õpilaste arvu langusega ning vähendada kulusid taristule.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411