Reede, september 28, 2018
 

Uus näitus Kärdla kultuurikeskuses

Täna kell 16 avatakse Kärdla kultuurikeskuse sammassaalis näitus “Arheoloogilised välitööd Eestis 2017”. Arvult 18. Tallinna Ülikooli arheoloogia teaduskogus valminud rändnäitus liigub mööda Eesti teadus- ja kultuuriasutusi ning tutvustab värskemaid Eestis tehtud arheoloogilisi avastusi ja nende uurimistulemusi. Näituse koostajad on Kristi Tasuja ja Irita Kallis, kujundaja Joosep Siitan. Kärdla väljapaneku korraldas Hiiumaa muinsuskaitse selts, kujundas Ott Lambing.
Näitus on avatud tööpäeviti kella 10–18ni ja jääb avatuks 27. oktoobrini.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411