Teisipäev, september 18, 2018
 

Peetri VK naiskond võitis seenioride EMil pronksi

Volley.ee
5.–9. septembrini toimusid Poolas Ostroleka linnas seenioride Euroopa meistrivõistlused, kust eestlased tõid pronksmedalid.
Eestit esindas naiste 35+ vanusegrupis Peetri võrkpalliklubi (VK) naiskond nimega NoNii. Koosseisus Kadri Kruus-Magomedov, Triin Haidla, Keesi Pära, Evely Heliste, Kati Nelis, Anneli Saal, Tiivi Püvi, Evely Karvak mänginud Eesti naiskond lahkus EMilt pronksmedalitega.
Peaaegu samas koosseisus, lisandus vaid Anneli Saal, ja Kosmosemuttide nime all võitis naiskond tänavuse, 62. Hiiumaa võrkpalliturniiri.
Eesti võrkpalli liit teatas veebilehel volley.ee, et EMV-l mängiti kahes neljases alagrupis, Eesti oli ühes grupis Leedu, Läti ja Poola naiskonnaga. Esimese mängu võitsid Eesti naised Leedu vastu 2:0, teise Läti vastu samuti 2:0 ning kolmandas kaotati Poola naiskonnale 1:2. Seega edenesid eestlannad oma alagrupi teisena poolfinaali.
Poolfinaalis tulid vastu ukrainlannad, kellele Eesti esindus pidi alla vanduma tulemusega 0:2. Seega ootas ees pronksikohtumine, kus otsustavas kohtumises alistati 2:0 Bulgaaria naiskond. Finaalis alistas Ukraina Poola.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411