Teisipäev, september 18, 2018
 

Peaminister tuleb Hiiumaale

Reedel, 21. septembril on Hiiumaa visiidil peaminister Jüri Ratas. Peaminister külastab Kaitseliidu Lääne maleva Hiiumaa malevkonda, Tohvri hooldekodu, pereettevõtet M ja P Nurst, Hiiumaa gümnaasiumi ning kohtub Hiiumaa omavalitsusjuhtidega.
Kohtumisel Hiiumaa valla­valitsuses osalevad vallavanem Reili Rand, Emmaste osavalla vanem Hergo Tasuja, Käina osavalla vanem Omar Jõpiselg ja Kõrgessaare osavalla vanem Üllar Laid. Kohtumise teemaks on haldusreformi­järgne omavalitsus­korraldus.
Valitsuse kommunikatsioonidirektor Urmas Seaver selgitas, et peaminister teeb
ringsõite Eesti eri piirkondadesse regulaarselt ning reeglina sisaldavad need näiteks kohtumisi kohalike ettevõtjate, omavalitsusjuhtide ning ka sealsete kultuuri-, sotsiaal- või haridusasutuste külastamist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411